Редактор: e-mail: Кадър бТВПървите 100 дни ще бъдат ключови след изборите, да

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВПървите 100 дни ще бъдат ключови след изборите, да
Коментари Харесай

Нинова: Няма да отговоря на въпроса дали хора на Румен Радев уговарят членове на БСП за нов политически проект

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Първите 100 дни ще бъдат основни след изборите, да не ги загубим в безплодни диалози по офиси. Трябва да се направи ремонт на модела на ръководство. Това сподели Корнелия Нинова в " Лице в лице " по бТВ.

Относно желанията на Асен Василев и Кирил Петков да създадат партия и дали е правилно, че хора от администрацията на Румен Радев желаят да откраднат членове на Българска социалистическа партия за този нов политически план, Нинова сподели:

На добър час на новите сътрудници, дано да вършат политически план. Но поради честността в политиката и поради равнопоставеността, това да не се прави с ресурса на служебния кабинет и на държавния запас, да се употребяват медии за реклама и за пиар, и други държавни благинки. Но да не се прави на гърба на другите партии. Искаш да направиш нещо, добре, поздравления. Бъди самоуверен. Направи си партия. Излез и се състезавай, и който победи. Но не върху други партии. Да, имаме информация от нашите структури, че при тях вървят разнообразни хора и пробват да уговарят наши членове да поддържат новия план, в това число на срещи с наши структури от Благоевградска област, които пристигнаха разтревожени от този факт. Които и да са, да не го вършат. Няма да дава отговор на въпроса дали да са хора от админстрацията на Румен Радев, тъй като не желая да импортирам интриги в допълнение. Но партията ни ще реагира, няма да има резултат, единствено се задава звук в системата. "

Националният съвет на Българска социалистическа партия разгласи, че ще поддържа Румен Радев за президент, само че би трябвало да преминем и по уставните процедури - ще вършим номинации за претендент за президент и вицепрезидент, сподели още Корнелия Нинова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР